COL·LABORA

Aportació econòmica

Pots fer un donatiu a Càritas Parroquial de Tàrrega, pots desgravar les teves donacions de la teva Declaració de Renda en els percentatges establerts en cada moment per la legislació fiscal, per tal que puguis fer-ho et facilitarem la certificació adient.

  1. Descarrega’t el formulari en pdf
  2. Emplena’l amb tota la informació necessària i fes-nos-el arribar.
  3. Per correu electrònic a caritasdetarrega@gmail.com o presencialment a les nostres instal·lacions del Carrer Llevant, 2 de Tàrrega.

Fes-te voluntari

De vegades volem fer voluntariat, però no sabem ben bé per on començar. Moltes persones arriben a Càritas oferint el seu talent, les seves ganes de fer i, sobretot, el seu temps per ajudar els col·lectius amb què treballem, però no saben què poden oferir.

Des de Cartaes oferim la possibilitat de dedicar el teu temps, entre d’altres, a millorar l’adaptació de les persones que inicien una formació, a dotar de recursos per protegir l’autoestima dels treballadors que tornen al mercat laboral o que s’inicien per primera vegada.

Posant l’atenció en el suport a les persones que hi ha al darrere, aquelles que fan possible que aquest projecte funcioni. El recolzament a activitats tècniques i productives permet estalviar recursos dirigits a aquestes àrees i dedicar-los a desenvolupar més acció social.

En definitiva, una relació de voluntariat més dedicada a professionalitzar, a través de l’aportació de coneixement, l’experiència de l’empresa. La trajectòria ens diu que aquest tipus de relació afavoreix la creació d’una forma de treballar més òptima i eficient sobre els col·lectius que atenem.

En l’actualitat, més de 50 persones són testimoni d’aquest compromís únic. Gràcies a ells i elles, al seu temps, podem ampliar l’abast de la nostra tasca social. Un punt d’excel·lència sense el qual Cartes no hagués aconseguit créixer des de la seva creació.

Què oferim?

  • Valorem el teu temps
  • Una col·laboració contínua o puntual, ens adaptem a tu, al teu temps… i busquem compartir la millor experiència.
  • Donar suport a projectes d’estructura interna des dels diferents departaments: administració, sistemes, comunicació, entre d’altres.
  • Participar en iniciatives que desenvolupem: botigues, taller de mobles, selecció de roba, entre d’altres.
  • Acompanyar les persones amb contractes d’inserció, oferint formacions específiques en oficis per millorar les seves competències laborals.

VULL FER-ME VOLUNTARI