CARTAES DESFILA A LA FIRA DEL MEDI AMBIENT

El passat dissabte, dia 14 d’octubre, i dins el marc de les activitats de la Fira del Medi Ambient, la roba usada de Tàrrega i Comarca va desfilar a la plaça de les Nacions.

Amb el títol: “Roba de 2? Una desfilada de primera” vam intentar sorprendre al públic amb el nostre producte, mostrant part de la roba que tenim a la venda a les nostres botigues del Carrer Major i del Carrer Llevant (Polígon Riambau)

Preteníem destacar l’impacte que té la nostra manera de consumir en el medi ambient. I ho vam fer mostrant el nostre producte, producte de segona mà, recuperat i demostrant que el producte de segona mà també està de moda.

Aquesta roba prové de les donacions rebudes a Tàrrega i Comarca. Durant l’any 2016 vam rebre un promig de 4.000 kg de roba al mes, això representa 48 tones l’any, de les quals Cartaes en recupera un 20% per les seves botigues, la resta de roba és enviada a l’empresa d’inserció de Lleida, Troballes, i té 3 destins diferents:

  1. Exportació a països del tercer món, creant llocs de treball i enfortint les economies locals.
  2. Producció de drap per la indústria.
  3. Reciclatge i confecció de borra per al sector industrial.

Cartaes  vol donar les gràcies als i les models, voluntàries i voluntari de Càritas i membres de BAT, que van posar tota la seva alegria damunt la passarel·la i que ens van fer passar una bona estona. I també un agraïment molt especial a la Laia Recasens, per haver fet de presentadora de l’acte.

Us recordem que utilitzant els nostres serveis esteu possibilitant la contractació de col·lectius socialment desafavorits, contribuint a la lluita contra la pobresa i l’exclusió social, i ajudant a construir una societat més justa i solidària, al mateix temps que col·laborareu per  a la conservació del medi ambient.

[huge_it_gallery id=”4″]