CARTAES GUANYA EL SEGON PREMI “LO”

La sala de plens de la Diputació de Lleida va acollir dimecres passat el lliurament dels ‘Premis als millors projectes empresarials’, un reconeixement a la innovació i l’emprenedoria d’empresaris lleidatans que han destacat per la feina feta en cadascuna de les seves activitats.

CARTAES, Empresa d’Inserció promoguda per Càritas Parroquial de Tàrrega, va ser guardonada en la categoria “Premi a la Responsabilitat Social Corporativa”.

És el segon premi que ens atorga el Patronat des dels nostre inicis, ara fa 7 anys, i estem molt contents del reconeixement públic a la tasca empresarial que està duent Cartaes, ja que sovint, se’ns coneix i reconeix més la feina social que l’empresarial.  Volem reivindicar que la nostra acció té tant un impacte social com econòmic al territori, i que tenim una altra manera de generar riquesa. Tot i que el nostre principal objectiu, com a empresa d’inserció, és aconseguir la inserció sociolaboral de les persones en risc d’exclusió, conservem, però, la lògica de les empreses de caràcter ordinari. Així, doncs, al mateix temps que assolim fites de caire social, portem a terme una idea de negoci produint béns i serveis, en el nostre cas, relacionats amb la gestió i la revalorització de residus.

Cartaes funciona des del 2011 i actualment compta amb una plantilla de setze persones, 11 de les quals són persones amb dificultats d’inserció sociolaboral. Aquest premi ens anima a continuar treballant per poder així crear més llocs de treball, ja que partim de la premissa que l’ocupació és un element privilegiat d’integració social, atès que és la principal via d’accés als recursos, a processos de socialització i de desenvolupament personal.

[huge_it_gallery id=”2″]