SIGNATURA DEL CONVENI ENTRE CARTAES TÀRREGA EMPRESA D’INSERCIÓ SLU I LA FUNDACIÓ BANCÀRIA “LA CAIXA”

Dijous 31 d’agost, Cartaes Tàrrega Empresa d’Inserció i l’Obra Social “la Caixa” van firmar un conveni de col·laboració amb l’objectiu d’afavorir la inserció socio-laboral a persones en risc d’exclusió social.

En la signatura del conveni hi eren presents Ezequiel Rufes, President de Càritas Parroquial de Tàrrega i Administrador Mancomunat de Cartaes, Carina Termens, Directora d’Àrea de Negoci de CaixaBank a Urgell-Segarra, Josep Galve, Director de Banca d’Institucions de CaixaBank aLleida i Alba Coma, Gerent de Cartaes.

El projecte amb el nom “Per un territori socialment responsable”  està dins el marc del Programa d’Ajuts a Projectes d’Iniciatives Socials que té la Fundació Bancària “La Caixa” i té una dotació econòmica de 20.200€. Aquesta permetrà impulsar una de les accions que ja ve fent Cartaes des del seu inici,  la prospecció laboral a empreses ordinàries del territori, amb l’objectiu d’incorporar a l’empresa normalitzada les persones que estan realitzant un itinerari d’inserció, mitjançant un contracte, a l’empresa Cartaes.

Cartaes és present al territori des de l’any 2011 i el seu objectiu és aconseguir la inserció sociolaboral de les persones en risc d’exclusió, conservant però la lògica de les empreses de caràcter ordinari. Així doncs, al mateix temps que assoleixen fites de caire social, mitjançant contractes d’Inserció Social i itineraris personalitzats d’inserció, també porten a terme una idea de negoci produint béns i serveis relacionats amb la gestió i la re valorització de residus.

Amb les seves accions pretenen aconseguir un impacte social, mediambiental i econòmic.