CARTAES VA DESFILAR A LA FIRA DEL MEDI AMBIENT

El passat dissabte, dia 5 d’octubre, i dins el marc de les activitats de la 20a. Fira del Medi Ambient, la roba usada de Tàrrega i Comarca va desfilar a la plaça de les Nacions sense Estat.

Amb el títol: “Roba de 2? Una desfilada de primera” vam intentar sorprendre al públic amb el nostre producte, mostrant part de la roba que tenim a la venda a les nostres botigues del Carrer Major i del Carrer Llevant (Polígon Riambau)

Preteníem destacar l’impacte que té la nostra manera de consumir en el medi ambient. I ho vam fer mostrant el nostre producte, producte de segona mà, recuperat i demostrant que el producte de segona mà també està de moda.

Aquesta roba prové de les donacions rebudes a Tàrrega i Comarca. Durant l’any 2018 vam recollir 130 tones de roba l’any, de les quals Cartaes en recupera un 55% per les seves botigues, la resta de roba és enviada a les empreses d’inserció Troballes i Roba Amiga, i té 4 destins diferents:

  1. Reutilització d’aquesta roba posant-la a la venda a les seves botigues
  2. Producció de drap per la indústria.
  3. Reciclatge i confecció de borra per al sector industrial.
  4. Exportació a països del tercer món, creant llocs de treball i enfortint les economies locals.

Cartaes  vol donar les gràcies als i les models, membres de BAT,  voluntàries de Càritas, i altres persones que han volgut participar a la desfilada que van posar tota la seva alegria damunt la passarel·la i que ens van fer passar una bona estona. I també un agraïment molt especial al Joan Carles Vergé, per haver fet de presentador de l’acte.

Us recordem que utilitzant els nostres serveis esteu possibilitant la contractació de col·lectius socialment desafavorits, contribuint a la lluita contra la pobresa i l’exclusió social, i ajudant a construir una societat més justa i solidària, al mateix temps que col·laborareu per  a la conservació del medi ambient.

[huge_it_gallery id=”8″]